Emerse

Emerse


Design och produktion av informations- och marknadsmaterial för online, print och mässor. Utveckling av Emerse varumärke; typografi, bildutformning, illustrationer, infographics, fotografi och ikoner. Design och underhåll av Emerse sajt, innehåll till nyhetsuppdateringar, socialamedier och andra digitala kanaler samt original för Emerse digitala annonskampanjer.

Marknadsföring

Art Direction. Branding. Copywriting. Layout.


Med ansvar för både utvecklingen och beskyddandet Emerse varumärke. Min roll som marknadsassistent var produktionsstyrd och jag såg till att innehållet på sajten håller jämna steg med den snabba utveckligen i den bransch som Emerse är verksam inom - programmatisk marknadsföring. Informationsmaterialet ska på ett enkelt sätt förklara hur det fungerar, med hjälp av illustrativa flödesscheman och informationsgrafik.

Hemsidan

Art Direction. Copywriting. Layout. Programmering.


Sajten stödjer kundresan av Emerse personas och ser till att olika kundsegment enkelt kan hitta den information de behöver. Kundcasen ger en fördjupning i tidigare kunders resultat och nyhetsflödet erbjuder branschnyheter och inspirerande expert-tips. Jag skapade två sajter - en internationell sajt på engelska med ett tydligt DSP och självbetjänings fokus, varav den svenska sajten fungerade som ett stöd till det lokala säljteamet. Det var mitt ansvar att uppdatera sajten regelbundet, skapa och skriva nytt innehåll på båda språk samt sköta bildutformningen.


www.emerse.com

DMEXCO

Art Direction, Evenemang. Mässa.


Varje år sedan 2015 har Emerse ställt ut på den ledande globala mässan för digital marknadsföring i Köln, DMEXCO (Digital Marketing Exhibition and Conference). Mässan är den främsta mötesplatsen för nyckelaktörer i den digitala ekonomin, marknadsföring och innovation. Här möts branschledare, marknadsföringsproffs, medierepresentanter och teknikpionjärer som tillsammans sätter ”den digitala agendan”. Mitt jobb var att utforma Emerse mässmonter, framställa grafik till tryckfärdiga paneler samt beställa de möbler och inredning som behövdes. Jag såg till att teamet hade uniformer samt arbetade fram innehållet till en uppskattad goodie-bag som delades ut under mässdagarna.

Website-Header-Slideshow4-1024x437
Website-Header-Slideshow7-1024x437
Website-Header-Slideshow-1024x437
Website-Header-Slideshow3-1024x437